Kom genieten bij grand café restaurant De Oude Keuken

Grand café

Koffie to go is open! En vanaf 5 juni kunt u ook weer terecht in het café . Zeven dagen per week genieten van een lekkere cappuccino of muntthee met heerlijk gebak van Fermento of Bakk’m. In de namiddag een lokaal gebrouwen speciaal bier en antipasti.

Lunch

Lunch to go is open! U kunt bij De Oude Keuken in Castricum elke dag terecht voor een heerlijke lunch. Bij mooi weer op ons zonnige terras en vanaf 5 juni kunt u ook weer binnen terecht.

High Tea

Een high tea met veel lokale biologische producten, o.a. huisgemaakte soep van het seizoen, keuze uit diverse hartige sandwiches, proeverij van onze zoete taarten, onbeperkt thee, 1 glas wijn of versgeperste jus. High tea op zijn best.

Vergaderen met 8 – 60 mensen

De Oude Keuken heeft verschillende vergaderruimtes voor 8 – 60 personen. Vergaderen in de voormalige directiekamer van Dijk en Duin?

Recepties en feesten

De Oude Keuken is beschikbaar voor recepties en feesten. Vier uw verjaardag op een originele locatie. Informeer naar onze arrangementen

Catering op locatie

De Oude Keuken is ervaren in het verzorgen van eten en drinken op kleine, grote en ongewone locaties voor kleine en hele grote groepen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief

Over ons