Allround horecamedewerker

DOK is opzoek naar een ondernemende, flexibele horecamedewerker. 

 • Heb jij werkervaring als gastheer/vrouw én/of als zelfstandig werkende in de keuken? 
 • Ben je geïnteresseerd in werken binnen een sociale onderneming? 
 • En ben je gemotiveerd om mee te denken en te werken aan nieuwe projecten? 

Dan ben je bij De Oude Keuken aan het juiste adres!

Werken bij De Oude Keuken (DOK) in Castricum is niet zomaar leuk, het is bijzonder leuk! Je werkt in een heel divers team met professionals én de leerling-medewerkers van DOK. De leerling-medewerkers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die binnen DOK een leer-werktraject volgen met als doel om uit te stromen op de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding. Dit betekent dat jij naast het werk in de keuken, ook onze leerling-medewerkers begeleidt in hun groei en ontwikkeling. Daarnaast biedt De Oude Keuken meer uitdagingen: DOK is namelijk volop in ontwikkeling. Het aantal cateringopdrachten groeit, het aantal feestjes (en bijbehorende zelfontwikkelde menu’s) neemt toe, zowel overdag als in de avonden en onze activiteiten breiden zich verder uit. Dit is niet alleen het geval bij DOK, maar ook op onze nieuwe locatie vlak bij het Geesterduin, Café DOK Geesterhage. Dit vraagt om een collega die graag de handen uit de mouwen steekt, flexibel is, het leuk vindt om na te denken over – en mee te draaien in nieuwe concepten en boven alles de missie van DOK een warm hart toedraagt!             

Herken jij jezelf in de volgende punten, dan zou DOK wel eens jouw nieuwe werkplek kunnen zijn:

 • Je hebt een sociaal hart
 • Je vindt het leuk om anderen iets te leren en begrijpt dat hier soms geduld voor nodig is
 • Samenwerken is voor jou heel logisch om een dag tot een succesvol eind te brengen
 • Je bent flexibel (inzet in uren, afwisseling in activiteiten)
 • Je vindt het leuk om mee te denken met onze (project)manager.

Wat bieden wij?

 • Een werkweek van minimaal 24 uur, startdatum zo snel mogelijk.
 • Een marktconform salaris.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Horeca, met o.a. 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen (obv fulltime) en pensioenopbouw.
 • Je krijgt van ons de uitdaging op twee prachtige locaties te werken in een prachtig team.
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een training.
 • Merendeel van de werkzaamheden vindt overdag plaats (avonden zijn niet uitgesloten).

Over je toekomstige werkplek

De Oude Keuken is een sociale onderneming. Impact maken staat bij ons voorop: we bieden leer- werk trajecten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op de leer- en werkplekken in het restaurant en op de trainingslocatie krijgen de DOK-kers meer zelfstandigheid, veerkracht, zelfvertrouwen en het terechte gevoel dat ze ertoe doen. Bijzonder nodig zijn. Zij ontwikkelen hun persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden. En dat werkt: onze mensen zijn minder ziek, er is minder opname en dat resulteert weer in lagere zorgkosten. Zo bijzonder, dat het eigenlijk normaal zou moeten zijn. Meer weten? Check www.deoudekeuken.net.

Reageren op deze vacature?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie via de mail. Geïnteresseerd? Reageer dan snel. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten wij de vacature.  

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Marijt Regts (manager impact, proces en groei), via marijt@deoudekeuken.net of 06-42438147. Je sollicitatie mag je ook richten tot Marijt.

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Naar de inhoud springen