Bijzonder zakelijk

Bent u op zoek naar een locatie voor een bijeenkomst zonder enige extra’s? Onze Plaza is zowel voor een gehele dag of een dagdeel te huren.

Ook voor kleine gezelschappen

Boven De Oude Keuken is ons Schaftlokaal te vinden, waar u met maximaal 12 personen kunt vergaderen. Deze ruimte beschikt over free-wifi, scherm + beamer, flip-over en stiften en zelfs een eigen keukentje. Het Schaflokaal is per dag voor € 75,- of per dagdeel voor € 40,- te huren.

Neemt u gerust contact met ons op en we vertellen u meer over de mogelijkheden. Uiteraard denken wij graag met u mee!

Klaas Mooij

E.: manager@deoudekeuken.net

T.: 0251-651949

Vergaderen

Voor vergaderingen heeft De Oude Keuken de beschikking over twee vergaderzalen. Er zijn drie vergaderarrangementen te boeken, 4 uur, 6 uur en 8 uur.

Flexwerken

In het pand waar De Oude Keuken is gelegen worden volop vergaderzalen en werkplekken aangeboden. Hier zijn ook flexwerkplekken beschikbaar, deze kunnen gehuurd worden voor 7,50 euro per dagdeel of 12,50 euro voor een hele dag.

Catering

De Oude Keuken verzorgt graag de lunch voor u en uw collega’s. Alle lunchgerechten worden door ons vers bereid en op locatie geserveerd. Ons personeel helpt u graag met het samenstellen van uw lunch. En wij ruimen achteraf alles netjes op.

Bedrijfsfeest

Uw bedrijfsfeest vieren op een unieke locatie met bijzonder personeel? Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. Naast ons restaurant hebben wij de Plaza, een zaal voor ongeveer 100 personen.  Benieuwd naar de mogelijkheden?

De Oude Keuken

  • Bijzondere producten
  • Bijzondere locatie
  • Bijzondere mensen
  • Bijzonder leren & werken

Ik ben een aantal malen zakelijk bij De Oude Keuken geweest. Er is een prettige ontspannen sfeer. Je kunt ook merken dat de mensen die daar leer/werken goed begeleid worden en zelf veel plezier hebben in dat wat ze doen. En heerlijk, eerlijk eten. Meer dan aanbevelenswaardig.