Café DOK Geesterhage

Café DOK Geesterhage

Naast onze prachtige locatie op Landgoed Duin & Bosch in Castricum, is de Oude Keuken nu ook te vinden in het hart van Castricum: sinds maart 2023 heeft Café DOK Geesterhage hier haar deuren geopend. In ons Café kun je terecht voor een heerlijke verse lunch zoals je van DOK gewend bent, voor een goede kop koffie of thee van Zuivere Koffie met gebak (leuk om te vermelden dat deze bijzondere koffieleverancier ook een sociale onderneming is!) of voor dat lekkere glaasje wijn of seizoensbiertje. Daarnaast beschikt Geesterhage over vijf ruime, lichte en functionele vergaderruimten. Deze zijn te boeken voor feestjes, workshops of vergaderingen. Meer info hierover vind je hier.   

Waarom breidt DOK uit?

De Oude Keuken is een sociale onderneming. Wij staan voor een maatschappij waarin íedereen mee kan doen. Om dit te realiseren bieden wij leer- werktrajecten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door mee te werken in de keuken of in de bediening, ontwikkelen onze leerling-medewerkers zich en kunnen zij doorstromen naar een vervolgwerkplek of vervolgopleiding. Met de lancering van Café DOK Geesterhage is DOK in staat om nóg meer leer-werkplekken te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en kunnen we de medewerkers van DOK ook een uitdaging bieden op een andere werkplek. Meer impact dus. Dat noemen wij winst.

 

Om Café DOK Geesterhage te realiseren, zijn Cultureel Centrum Nieuw Geesterhage en De Oude Keuken een samenwerking gestart. Geesterhage is de hotspot van kunst en cultuur. DOK voert de horeca van het café uit. Een logische samenwerkingspartner: bij DOK is er altijd ruimte voor kunst en muziek en staat het welzijn en de groei van mensen altijd centraal. Door onze krachten te bundelen, kunnen we zorgen voor nog meer verbinding en uitwisseling tussen verschillende groepen mensen, kun jij op nog een plek bijzonder uit eten en werken we gezamenlijk aan sociale cohesie en inclusie in de buurt.

Café DOK Geesterhage

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud