Catering op locatie

De Oude Keuken verzorgt graag de lunch voor u en uw collega’s op uw locatie in Castricum en omgeving. Alle lunchgerechten worden door ons vers bereidt en op locatie geserveerd. Ons personeel helpt u graag met het samenstellen van uw lunch. En wij ruimen achteraf alles netjes op.

Biologische streekproducten

Wij werken voornamelijk met biologische streekproducten die voor een groot deel afkomstig zijn van andere sociale ondernemingen in de regio. Dit zijn o.a. kaas van de Klompenhoeve in Egmond, brood en broodjes van Bakk’m in Bakkum en van Fermento uit Alkmaar en vele andere lokaal geproduceerde producten.

Op locatie

Wij verzorgen catering op uw locatie, in uw kantine, vergaderzaal of desgewenst op speciale plaatsen. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld in de open lucht lunches verzorgd voor meer dan 300 gasten in de duinen van Castricum. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in catering door De Oude Keuken? Bel ons op 0251-651949 of stuur een e-mail naar info@deoudekeuken.net

Ik ben erg te spreken over De Oude Keuken. De zaken-/vergaderlunchen die ze vaak verzorgen zijn ook niet te versmaden. Het personeel dat dan meekomt kan je daarbij vaak ook nog leuke verhalen of gedichten vertellen. Dit is echt een aanrader voor iedereen die een leuk restaurant zoekt in een mooie rustige omgeving. Ik zeg: DOEN!!!

G. Zwart, Egmond Binnen