Dinerkaart

Zoekt u een plek voor een bijzonder diner in Castricum?

Nu de lente is begonnen blijft De Oude Keuken weer langer open. Vanaf 3 mei kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag weer genieten van een heerlijk diner. Onze koks hebben hun best gedaan op de nieuwe dinerkaart.

In De Oude Keuken serveren we voor groepen heerlijke gerechten op basis van biologische ingrediënten uit de directe omgeving.

Niet geldig in de maand september!

Klik hier voor onze Amerikaanse gerechten in September! 

In De Oude Keuken gaan we verantwoord en bewust om met onze ingrediënten. We hebben leveranciers die aandacht besteden aan alles wat groeit en bloeit. Onze kok Wouter en zijn team stellen elke week de weekspecial zo samen dat het met de seizoenen meegaat. Onze producten maken we zoveel mogelijk vers, in huis, en er zitten geen toevoegingen in zoals kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers. Als u bij De Oude Keuken komt dineren, krijgt u natuurlijk, organisch eten en drinken geserveerd. Dus wilt u eens een bijzonder diner in Castricum? Kom naar De Oude Keuken. Onze gerechten zijn eerlijk en met liefde bereid.

‘Heerlijk gegeten. Lekker en met zorg klaargemaakt. Wij waren blij verrast!’

Mariët H.www.iens.nl

‘Wij hebben hier vrijdagavond gegeten en gekozen voor het maandmenu. Dit was echt top!! het eten was voortreffelijk en ze doen heel erg hun best om je te verwennen. Het was bomvol en heel gezellig daar ook St. Patricks Day gevierd werd (een Ierse avond). Je proeft de liefde voor eten koken in de gerechten, erg smaakvol. Zeker een aanrader.’

Familie Biesterbos, Bakkum

‘Kort nadat De Oude Keuken vorig jaar startte met het avondmenu reserveerden wij een tafeltje.

Wij werden zeer aangenaam verrast door de heerlijke gerechten en de vriendelijk bediening. 

Alles mooi geserveerd en prima op smaak. De verrassende smaakcombinaties maakten ons meteen nieuwsgierig naar het nieuwe menu van de  volgende periode. Ook weer uitstekend.

De Oude Keuken bleef ons verrassen. Kortom: een aanrader.’

Martin Bakker, Castricum

De Oude Keuken

  • Bijzondere producten
  • Bijzonder leren & werken
  • Bijzondere locatie
  • Bijzondere mensen

Reserveren