Wij zoeken een zelfstandig werkend kok

DOK is op zoek naar een zelfstandig werkend kok!

Werken bij De Oude Keuken (DOK) in Castricum is niet zomaar leuk, het is bijzonder leuk! Je werkt namelijk niet zomaar als kok in de keuken van DOK waarin jij de lekkerste lunchgerechten, buffetten, high teas, snacks en meer klaarmaakt. Je werkt in een heel divers team met professionals én leerling-medewerkers van DOK. De leerling-medewerkers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die binnen DOK een leer-werktraject volgen met als doel om uit te stromen op de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding. Dit betekent dat jij naast het werk in de keuken, ook onze leerling-medewerkers begeleidt in hun groei en ontwikkeling. Daarnaast biedt De Oude Keuken meer uitdagingen: DOK is namelijk volop in ontwikkeling. Het aantal cateringopdrachten groeit, het aantal feestjes (en bijbehorende zelfontwikkelde menu’s) neemt toe, zowel overdag als in de avonden en onze activiteiten breiden zich verder uit. Dit vraagt om een kok die graag de handen uit de mouwen steekt, flexibel is, het leuk vindt om na te denken over – en mee te draaien in nieuwe concepten en boven alles de missie van DOK een warm hart toedraagt!

Herken jij jezelf in de volgende punten, dan zou DOK wel eens jouw nieuwe werkplek kunnen zijn:

 • Je hebt een sociaal hart
 • Je vindt het leuk om anderen iets te leren
 • Je hebt geduld
 • Samenwerken is voor jou heel logisch om een dag tot een succesvol eind te brengen
 • Je bent flexibel (inzet in uren, afwisseling in activiteiten)
 • Je vindt het leuk om mee te sparren met de chef-kok over bijvoorbeeld de invulling van een grote cateringopdracht
 • Je bent een zelfstandig werkend kok

Wat bieden wij?

 • Een werkweek van minimaal 32 uur, startdatum zo snel mogelijk.
 • Een marktconform salaris.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Horeca, met o.a. 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen (obv fulltime) en pensioenopbouw.
 • Je krijgt van ons een uitdaging op een prachtige locatie in een prachtig team.
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een training.
 • Merendeel van de werkzaamheden vindt overdag plaats (avonden zijn niet uitgesloten).

Over je toekomstige werkplek

De Oude Keuken is een sociale onderneming. Impact maken staat bij ons voorop: we bieden leer- werk trajecten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op de leer- en werkplekken in het restaurant en op de trainingslocatie krijgen de DOK-kers meer zelfstandigheid, veerkracht, zelfvertrouwen en het terechte gevoel dat ze ertoe doen. Bijzonder nodig zijn. Zij ontwikkelen hun persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden. En dat werkt: onze mensen zijn minder ziek, er is minder opname en dat resulteert weer in lagere zorgkosten. Zo bijzonder, dat het eigenlijk normaal zou moeten zijn. Meer weten? Check www.deoudekeuken.net.

Reageren op deze vacature?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie via de mail. Geïnteresseerd? Reageer dan snel. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je je richten tot Stefan Rooker, onze chef-kok, via stefan@deoudekeuken.net.

Je sollicitatie mag je richten tot Marijt Regts (manager impact, proces en groei), via marijt@deoudekeuken.net

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Skip to content