Eten & Drinken

Lunchkaart

De lunchkaart van De Oude Keuken bevat een uitgelezen keuze van zoete en hartige hapjes en lunchgerechten.  Het brood is van Fermento, taart van Fermento of Bakk’m, de geitenkaas van zorgboerderij De Klompenhoeve in Egmond a/d Hoef, de vleeswaar van De Groene Slager in Castricum, groenten, kruiden en fruit onbespoten en zoveel mogelijk van De Duintuin uit Heemskerk

Maandmenu januari 2017

Dinerkaart

Heerlijk drie gangen diner op basis van biologische ingrediënten uit de directe omgeving van Castricum. Of een smakelijke avondmaaltijd. De dinerkaart van De Oude Keuken wijzigt elke maand.

Vier Kerstmis in De Oude Keuken

Ons team heeft nu al zin in Kerstmis. Achter de schermen werkt iedereen hard om u in stijl te kunnen verwelkomen. Kom en geniet van de bijzondere smaken en de gezellige sfeer!

Dranken en verfrissingen

Drankenkaart

De drankenkaart van De Oude Keuken bevat een uitgelezen keuze aan diverse koffie, thee, waaronder muntthee, gemberthee en thee van Mr. Jones, biologische Schulpsapjes, diverse, lokaal gebrouwen bieren en wijn.

De Oude Keuken

  • Bijzondere keuken
  • Bijzondere locatie
  • Bijzondere mensen
  • Bijzonder leren & werken

Heerlijk gegeten, fantastische bediening een fijne sfeer. Als vegetariër heb je het niet altijd gemakkelijk, maar hier heb ik echt gesmuld!

Sanne

De oude keuken volgt het seizoen en dat biedt veel variatie.
Er is een kindermenu dat net wat meer biedt dan patat met kroket (hoewel ze met plezier wat extra patat bakken als je kind daarnaar hunkert). De kinderen vinden het poppenhuis en het minikeukentje, de ruimte om te spelen, een grote tafel om te tekenen en een hoekje om boekjes te lezen fantastisch. En als volwassene houd je het ontspannen gevoel in een restaurant te eten dat ook echt de moeite waard is om uit eten te gaan. Ga hier vooral eten en geniet ervan.

Eveline

Reserveren