Eten & Drinken

Lunchkaart

De lunchkaart van De Oude Keuken bevat een uitgelezen keuze van zoete en hartige hapjes en lunchgerechten.  Het brood is van Fermento, taart van Fermento of Bakk’m, de geitenkaas van zorgboerderij De Klompenhoeve in Egmond a/d Hoef, de vleeswaar van De Groene Slager in Castricum, groenten, kruiden en fruit onbespoten en zoveel mogelijk van De Duintuin uit Heemskerk

Maandmenu januari 2017

Dinerkaart

Heerlijk drie gangen diner op basis van biologische ingrediënten uit de directe omgeving van Castricum. Of een smakelijke avondmaaltijd. De dinerkaart van De Oude Keuken wijzigt elke maand.

Dranken en verfrissingen

Drankenkaart

De drankenkaart van De Oude Keuken bevat een uitgelezen keuze aan diverse koffie, thee, waaronder muntthee, gemberthee en thee van Mr. Jones, biologische Schulpsapjes, diverse, lokaal gebrouwen bieren en wijn.

De Oude Keuken

  • Bijzondere keuken
  • Bijzondere locatie
  • Bijzondere mensen
  • Bijzonder leren & werken

Heerlijk gegeten, echt heerlijk, in een prettige, ontspannen sfeer, in een prachtige omgeving. Eten zeer smaakvol, borden mooi opgemaakt, bediening aardig en ontspannen. We hebben een fijne avond gehad in de Oude Keuken. Dank jullie wel.
We komen zeker terug!

Henriette van den Hemel

Reserveren

© Copyright – De Oude Keuken Castricum | Restaurant & Grand-café