DETAILS

Startdatum
2023-06-17
Einddatum
2023-06-17
Starttijd
10:30
Eindtijd
18:00
LOCATIE
Geesterhage

Deel dit evenement op

17 juni: UIT Festival Geesterhage

Op zaterdag 17 juni 2023 vindt in en om Geesterhage en Geesterduin voor de tweede keer het Castricum UIT Festival plaats. Een mix van een cultureel festival èn een art & craft markt, waar meer dan 40 cultuurmakers, verenigingen, muzikanten en kunstenaars zich presenteren.

Dit jaar wordt het festivalterrein nog groter dan vorig jaar. Creatief en cultureel centrum Geesterhage, Toonbeeld en het winkelcentrum Geesterduin hebben de handen ineen geslagen en samen vormen zij deze gehele dag het kloppende, culturele hart van Castricum aan de Geesterduinweg. Bezoekers kunnen de hele dag, van 10:30 tot 18:00 uur: genieten van diverse talenten op 3 verschillende podia, workshops doen en langs de kramen op de art & craft markt struinen.

Het UIT Festival wordt dit jaar uitgebreid met een art & craft-markt waar kunstenaars, creatieven en ook makers van duurzame en eigen gemaakte producten hun werk presenteren of te koop aanbieden. Denk aan: keramiek – schilderijen – illustraties – hout – glas – sieraden – textielwerk – papergoods – droogbloemen – fotowerk.

Op de podia zijn dit jaar ook exclusieve previews van cabaret- en muziekoptredens te zien als voorproefjes van het nieuwe theaterseizoen van Theater Koningsduyn.

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Naar de inhoud springen