Expositie Fotokring Heemskerk

Vanaf 5 maart exposeren de leden van Fotokring Heemskerk in restaurant ‘De Oude Keuken’.

Omdat ieder lid van de fotoclub zijn of haar meest bijzondere foto voor deze expositie beschikbaar heeft gesteld, is deze tentoonstelling zeer divers en kent allerlei vormen van fotografie, onder meer natuur, landschap, portretten, vogels, etc.,.

De fotokring bestaat volgend jaar maar liefst 60 jaar en is daarmee een van de oudere fotokringen van Nederland. Gezamenlijk vormen de leden een heel gemengd gezelschap in leeftijd, achtergrond en fotografie-ervaring.

Bijzonder aspect aan de werkwijze van de vereniging is de ruime aandacht die ontwikkeling van zowel het individuele lid als de gehele vereniging krijgt. Leden ontvangen daarvoor thema-gerichte opdrachten. Via onderlinge samenwerking en nabespreking komen de leden, en daarmee de vereniging als totaal,  telkens op een hoger niveau.

Daarnaast worden cursussen verzorgd en neemt de club deel aan de regionale competitie van het rayon Kennemerland. De telkens hoge klassering in deze competitie laat zien dat de vereniging er in is geslaagd zich zodanig te ontwikkelen dat zij zich op een hoog niveau kan meten met andere regionale fotokringen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: fotokringheemskerk.nl

De foto’s zijn vanaf 5 maart t/m 7 mei te zien en te koop in restaurant ‘De Oude Keuken’, Oude Parklaan 117, 1911 ZZ Castricum.           Dagelijks geopend van 9 tot 5 uur en donderdagavond en in het weekend van 9 tot 23 uur.

https://www.facebook.com/fotokringheemskerk1/

 

Bijlage: Foto Vlieland van Joop Rumping