27 oktober 2015 t/m 3 januari 2016 Hans Balk – Foto’s

Hans Balk is al lang geleden gegrepen door de fotografie. Voor hem is het elke keer weer een uitdaging om van alledaagse dingen geen clichéfoto te maken, maar te proberen een gevoel of gedachte op te roepen. In sommige gevallen wordt een bepaald object of tafereel niet of nauwelijks bekeken, maar kan het op zo’n manier gefotografeerd worden dat het een gevoel begint op te roepen en waarde krijgt.

Hans Balk - KathmanduDe Castricumse fotograaf wil van het gewone iets speciaals maken en met een foto een beleving doorgeven aan de kijker. Een foto is pas goed als het verbeeldt wat hij voelt. Hans Balk probeert dit zowel in zijn vrije werk als in zijn portretten terug te laten komen. Fotografie is zijn taal: je kunt er zo ontzettend veel mee vertellen.

Hans Balk - SossusNaast vrij werk maakt Hans ook groepsfoto’s en portretten in opdracht. Voor gezins- en portretfoto’s kan hij een ruime studio gebruiken of er wordt in overleg gekozen voor een buitenlocatie. Daarnaast verzorgt hij cursussen fotobewerking en cursussen fotografie voor beginners en gevorderden.

 

DOK_Balk_02

DOK_Balk_04

DOK_Balk_06

DOK_Balk_04

DOK_Balk_07

DOK_Balk_03

DOK_Balk_01

Kijk voor meer info en foto’s op de website van Hans Balk.

prijslijst Balk- DOK