Feesten & Arrangementen

Feesten en arrangementen

Feesten

Heeft u iets te vieren? Voor feesten hebben wij een unieke zaal beschikbaar, namelijk onze plaza. Deze zaal ik perfect voor feestjes. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, nodigen wij u uit om een afspraak te maken zodat we in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.

Kopje koffie bij de receptie

Recepties

Bent u op zoek naar een locatie waar u terecht kunt voor een receptie? Onze plaza is hier uitstekend voor geschikt. Omdat geen enkele receptie hetzelfde is, nodigen wij u uit om een afspraak te maken zodat we in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.

High Tea

High Tea

Vanaf 2 personen kunt u bij ons genieten van een heerlijke High Tea. De High Tea kost €22,50 per persoon en bestaat uit soep, zoete en hartige lekkernijen, onbeperkt thee en een glas wijn of versgeperst sinaasappelsap. Er zijn diverse uitbreidingen mogelijk.

Feesten en arrangementen

Eten met 31 collega-ondernemers bij De Oude Keuken als afsluiting van een gezellige dag. Wat een bevlogen ploeg medewerkers onder leiding van liefdevolle Brigitte. Ze noemen het een Social Enterprise vanwege het personeel dat ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’ zou hebben. Nou, daar is geen sprake van. Ze staan midden in hun vakgebied en midden in de wereld. Wat een dienstverlening, gezelligheid en kwaliteit. (…) Jullie hebben me geraakt. Dank voor de fijne ervaring!

JanHein de Jong