Feesten & Arrangementen

Feesten en arrangementen

Feesten

Heeft u iets te vieren? Voor feesten hebben wij een unieke zaal beschikbaar, namelijk onze plaza. Deze zaal ik perfect voor feestjes. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, nodigen wij u uit om een afspraak te maken zodat we in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.

Kopje koffie bij de receptie

Recepties

Bent u op zoek naar een locatie waar u terecht kunt voor een receptie? Onze plaza is hier uitstekend voor geschikt. Omdat geen enkele receptie hetzelfde is, nodigen wij u uit om een afspraak te maken zodat we in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.

High Tea

High Tea

Vanaf 2 personen kunt u bij ons genieten van een heerlijke High Tea. De High Tea kost €22,50 per persoon en bestaat uit soep, zoete en hartige lekkernijen, onbeperkt thee en een glas wijn of versgeperst sinaasappelsap. Er zijn diverse uitbreidingen mogelijk.

Feesten en arrangementen

Heerlijk gegeten, echt heerlijk, in een prettige, ontspannen sfeer, in een prachtige omgeving. Eten zeer smaakvol, borden mooi opgemaakt, bediening aardig en ontspannen. We hebben een fijne avond gehad in de Oude Keuken. Dank jullie wel.
We komen zeker terug!

Henriette van den Hemel
© Copyright – De Oude Keuken Castricum | Restaurant & Grand-café