Feesten & partijen

High Tea

Vanaf 2 personen kunt u bij ons in De Oude Keuken genieten van een heerlijke High Tea. De High Tea bestaat uit soep, zoete en hartige lekkernijen, onbeperkt thee en een glas wijn of versgeperst sinaasappelsap. Er zijn diverse smakelijke uitbreidingen mogelijk.

Feesten

Heeft u iets te vieren? Voor feesten hebben wij een unieke zaal beschikbaar, namelijk onze plaza. Deze zaal is perfect voor feestjes. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden. Maak gerust een afspraak!

Afscheid

Bij De Oude Keuken kunt u afscheid nemen op een manier die bij u past en die ondanks het verdriet een goed gevoel geeft.

‘Eten met 31 collega-ondernemers bij De Oude Keuken als afsluiting van een gezellige dag. Wat een bevlogen ploeg medewerkers onder leiding van liefdevolle Brigitte. Ze noemen het een Social Enterprise vanwege het personeel dat ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’ zou hebben. Nou, daar is geen sprake van. Ze staan midden in hun vakgebied en midden in de wereld. Wat een dienstverlening, gezelligheid en kwaliteit. (…) Jullie hebben me geraakt. Dank voor de fijne ervaring!’

‘De Oude Keuken is een heerlijke plek om te eten en gezellig samen te zijn. Het restaurant staat op een prachtige locatie en er is zowel binnen als buiten ruimte genoeg voor velen. De bijzondere medewerkers geven mij altijd weer een bijzonder warm gevoel van welkom!’