Keetje & Co

14 oktober: Keetje & Co, Egmonds cabaret en Roots Market in het Ketelhuis

,

Keetje&Co in De Oude Keuken

Zondag 14 oktober komt Keetje&Co uit Egmond, acht koppen sterk, in De Oude Keuken. Egmonder kan je het niet krijgen, voor menig geboren en getogen Bakkumer zal het allemaal heel herkenbaar zijn. En dat het dan ook Bakkumse kermis is berust op louter toeval.

Frontvrouw Keetje (Carla Kager) en Jacob Zwart zingen veelal in het Derps over de Egmonden en wat zich daar langs kust en duinen afspeelde. Carla heeft zich verdiept in de historie van de Egmonden, het Derper dialect, overleven met jutten en stropen en de Egmonden als geliefd vakantieverblijf. Het inspireerde haar tot het maken van soms hilarische teksten op bestaande melodieën waarvoor ze een cursus tekstschrijven volgde bij Jacques Klöters. Ze staan ze garant voor een gezellige middag. Met orkest de Co’s: William Wijker, Rina Verduin, Bea Wijker, Marie-Janne Behrens, Jan Zwart en Kees Verduin op accordeon, harmonica, melodica, mandoline, dwarsfluit, banjo, contrabas, gitaar , zang en rekwisieten. De DOKspecial is een Egmonds visstoofpotje.

ROOTS MARKET, iedere 2e zondag van de maand t/m december binnen in het Ketelhuis op Landgoed Dijk en Duin Castricum!

Je kunt hier terecht voor je ambachtelijke boodschapjes voor in de keuken, snuffelen tussen de handgemaakte hebbedingen en duurzame lifestyle, groene plantjes en nog veel meer!

Keetje&Co treedt zondag 14 oktober op om 15.00 uur. Entree €7,50 incl. pauzedrankje, met aansluitend diner-arrangement( DOKspecial) €20. Reserveren kan via www.deoudekeuken.net.

 

 

|Reserveer nu