In hogere sferen met de StarSingers

,

Sounds of Christmas

Op zondag 23 december begint De Oude Keuken al in kerstsfeer te komen. Het diner wordt opgeluisterd door de StarSingers, die met ‘Sounds of Christmas’ laten horen wat Kerstmis voor hen betekent. Inloop vanaf 18.00, het diner begint om 18.30. Onze DOK-special is die dag: Konijnenbout met pruimenjus, rode kool en pommes natures (€19.50). Als u naar huis gaat staat bij de deur een mandje voor een vrijwillige bijdrage voor de muziek.

U kunt hier reserveren.

De StarSingers

In 2010 begonnen zes vrienden met een concert voor familie en vrienden in de huiskamer. Sindsdien geven ze met heel veel plezier elke kerst een reeks concerten bij verschillende gelegenheden. Waarbij ze de opbrengst schenken aan een goed doel.

Sounds of Change

Er zijn vier kernwoorden die Kerst weergeven voor de StarSingers: kinderen, vrede, delen en muziek. Daarom kiezen ze elk jaar voor een project waarin zij zichzelf delen. In 2014 was dat de Sky Blue School, in 2015 WarChild en in 2016 en 2017 de ‘Dare to Share Foundation’. Dit jaar hebben ze opnieuw gekozen voor een project dat hunhart sneller doet kloppen. ‘Sounds of Change‘!

 

Sounds of Change is een organisatie die  in en rondom conflict-gebieden hulpverleners en docenten traint om muziek te integreren in hun werk met (getraumatiseerde) kinderen. Omdat Sounds of Change gelooft dat kinderen het recht hebben om hun volledige potentieel te ontwikkelen. En muziek is een bewezen springplank en een zeer krachtig hulpmiddel voor het helen van de emotionele wonden van oorlog. Muziek stimuleert creativiteit , samenwerking en compassievolle communicatie.
Met hun programma voor 2018 ‘Sounds of Christmas’ delen Anja, Ellen, Sylvia, Lex, Paul en Ton graag met u wat kerst voor hen betekent. Ook dit jaar hopen ze weer een programma te brengen dat u en alle mensen inspireert om zichzelf te delen met anderen.

Zo komt u helemaal in de kerstsfeer!

Sounds of Christmas klinkt in De Oude Keuken op zondag 23 december.
Inloop vanaf 18.00, het diner begint om 18.30
Prijs: €19.50 voor de DOK-special: Konijnenbout met pruimenjus, rode kool en pommes natures.
Bij de deur staat een mandje voor een vrijwillige bijdrage voor de muziek.

U kunt hier reserveren.