Dancing DOK-Diner

Ballroomdancing is hip, getuige de opkomst van danssalons en tangofeesten. De Oude Keuken sluit daarbij aan met Dancing DOK-Diners. Ballroomdansen gecombineerd met lekker eten. Het eerste Dancing DOK-Diner vindt plaats op donderdagavond 11 oktober.

 Dancing DOK-Diner

De gasten worden om 18.30 ontvangen met een hartig hapje, rond 19.30 kunnen zij genieten van de hoofdmaaltijd (DOKspecial) en tegen 22.00 sluiten we de avond af met koffie en petits fours. Tussen de drie gangen van het menu is er volop ruimte om te dansen. Het gehele arrangement kost €24.50. Reserveren is gewenst.

Vanaf 11 oktober tot het eind van het jaar kunt u in De Oude Keuken elke tweede donderdag van de maand dineren en ballroomdansen. DDD: Dancing DOK-Diner. Tussen de drie gangen van het menu is er volop ruimte om heerlijk te dansen. Dancing DOK-Diner staat onder de energieke leiding van Hans Vos, die tijdens ons jubileumfeest heel wat voetjes van de vloer kreeg.

Quickstep, chachacha, rumba of tango, u zegt het maar. Hans heeft muziek voor alle ballroomdances. Zelfs als u maar enkele basisstapjes kent kunt u al meedoen. Geen partner? Laat dat u niet weerhouden, kom en geniet van een quickstep op de keukenvloer!

We beginnen om 18.30 en sluiten uiterlijk 22.00 af.

Diner-arrangement inclusief DOKspecial €24,50

 

Noteert u alvast de volgende Dancing DOK-Diners:

  • 8 november
  • 13 december