Op 17 maart vieren de Ieren wereldwijd St. Patricksday. In De Oude Keuken maken we daar een bijzondere avond van met de Heemskerkse band Dockside. Het concert begint om 20.30 en voor de liefhebbers serveren we vooraf Irish stew.

Dockside in De Oude Keuken op Ierse nationale feestdag

De band Dockside is opgericht in 1994. Met contrabas, gitaren, accordeon, viool en meerstemmige vocalen trekt de band al vele jaren veel luisteraar in de IJmond en ver daarbuiten. Hun repertoire zit vol weemoed en verlangen, passie en levenslust. De basis ligt in Ierse muziek die bruist als een goed glas Guinness, maar er zijn ook invloeden hoorbaar van Schotse, Franse, Nederlandse en Jiddische muziek.

St. Patricksday-arrangement

De koks van de Oude Keuken hebben op deze zaterdag een traditionele Irish Stew gekozen als dagspecial. Helaas VOL. Ter gelegenheid van St. Patricksday hebben we twee arrangementen voor u: entree voor het concert (€5) of het St. Patricksday-arrangement, een combinatie van dagspecial en entree (€20). Voor het concert zijn nog plaatsen maar het diner met Irish Stew is helaas al VOL geboekt.

De inloop voor het diner is tussen 18.00 en 19.00.

De grote zaal gaat voor u open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.30 uur.

 

Vanwege de verwachte drukte verzoeken wij u vooraf te reserveren.

Toegang voor het concert: €5.

St. Patricksday-arrangement (concert en dagspecial vooraf): €20. VOL

Reserveren via info@deoudekeuken.net