21 juni- Blind voor 1 dag!

Restaurant / grand café De Oude Keuken is een Social Enterprise waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om werkervaring op te doen. We vinden het belangrijk dat verschillende groepen uit de samenleving samen komen. Vandaar dat we regelmatig evenementen organiseren om mensen uit de omgeving, ons bijzonder personeel en omliggende bedrijven en organisaties bij elkaar te brengen. Iedereen is welkom bij De Oude Keuken!

Als Social Enterprise vinden wij het belangrijk dat iedereen een kans krijgt, daarom willen we graag mee doen aan de actie van het Oogfonds. Bij de deur worden oogmaskers uitgedeeld om te kunnen ervaren welke obstakels mensen met een visuele beperking dagelijks mee maken. De beleving begint dus meteen bij binnenkomst. Om de andere zintuigen extra te laten prikkelen heeft de chef-kok van De Oude Keuken een speciaal diner samengesteld á €37.50 Wij steunen het Oogfonds door van ieder diner dat verkocht wordt een deel van de opbrengst te doneren. Daarnaast zou het super zijn als onze gasten zelf ook een bijdrage willen leveren!

Kom op vrijdagavond 21 juni a.s. naar De Oude Keuken voor deze bijzondere ervaring en om het Oogfonds te steunen voor meer en beter onderzoek naar oogziektes. Wil je een hierbij aanwezig zijn? Reserveer wel even via onze website!

Nederland, Castricum, De Oude Keuken, DOK