Zondag 6 oktober – Culinaire Biertour!

,

Op 6 oktober 2019 van 13.00 tot 17.00 uur is er voor het eerste dé Culinaire Biertour Castricum. Na het landelijke succesvol van de Amusetour, is er nu ook de Culinaire Biertour. Tijdens de Culinaire Biertour gaat u op een dag langs 6 verschillende restaurants en/of grand cafés, bij iedere locatie krijgt u een uniek biertje en een verwant culinair gerecht. Na de tour is er een afterparty bij een van de 6 deelnemende locaties.

Gezellig Castricum

Gemoedelijk is het dorp Castricum, dat voelt als een kleine stad. Het heeft een eigen NS-station, ligt vlak naast Bakkum en heeft veel te bieden: een overdekt winkelcentrum, een bioscoop, een gezellig centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants en terrasjes. Bovendien zijn het strand en de duinen op korte afstand te bereiken.

Culinair Castricum

De ondernemers in Castricum zijn zeer gastvrij en ook zeer toerist vriendelijk, mede daarom doen ze maar wat graag mee aan de Culinaire Biertour. Ook is Castricum de perfecte plek voor een nachtje weg of dagje strand. De deelnemende locaties zijn:

Annapurna
Fase Fier
Bij Roon
Wierenga
Bij de Buurvrouw
De Oude Keuken
De Culinaire Biertour Castricum is een absolute must go!

Reserveer tijdig!