DOK in finale NHN Business Awards

Jahoor, we zijn door naar de finale van de NHN Business Awards 2021! Dé ondernemersverkiezing voor Noord-Holland boven Amsterdam. Help ons naar de winst! Breng hier uw stem op ons uit.

De beste ondernemer van NHN in 2021

Voor de NHN Business Awards gaat een jury van 11 doorgewinterde ondernemers voor het 8e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Omdat we in het afgelopen coronajaar heel veel nieuwe activiteiten hebben ondernomen en er trots op zijn dat we onze leerling-medewerkers zo hebben kunnen laten doorwerken en -leren, besloot het team van De Oude Keuken om mee te doen.

Op 23 september kregen wij bericht dat we de halve finale hadden bereikt in de categorie Maatschappelijk Ondernemen. Dolenthousiast waren we en natuurlijk wilden we toen ook door naar de finale. Vandaag kregen we bericht van de jury:

WE ZIJN DOORGEDRONGEN TOT DE FINALE!!!

DE NHN Business Awards worden uitgereikt in vier categorieën. Dit zijn de bedrijven, die de finale van de NHN Business Awards 2021 hebben bereikt:

Thema Award Maatschappelijk ondernemen
– Natuurbegraafplaats Geestmerloo (Koedijk)
– Stichting Rataplan (Heerhugowaard)
– De Oude Keuken (DOK) (Castricum)

MKB Klein
– Spataro Chocolaterie & Patisserie (Hoorn)
– Familiezaken (Purmerend)
– Brouwerij Leeghwater (De Rijp)

MKB Midden
– John Koomen Tuinen (Wognum)
– More Than Gifts B.V (Uitgeest).
– Semwerkt (Hoorn)

Grootbedrijf
– Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. (Wognum)
– Intal (Opmeer)
– Fietsvoordeelshop.nl (Heerhugowaard)

In de finale-fase van de NHN Business Awards gaan de juryleden op bezoek bij alle finalisten. Er wordt tijdens de jurybezoeken gekeken naar 6 criteria: Groei en Ontwikkeling, Financiele Gezondheid, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid en Innovatie.

Dat betekent dus dat we op 25 en 29 oktober hoog bezoek krijgen bij De Oude Keuken. Maar hoog of laag bezoek, dat maakt eigenlijk niets uit. Met ons enthousiaste team laten we iedere dag zien dat we gastvrijheid hoog in het vaandel hebben, dat we een lekker bakkie koffie en (h)eerlijke producten serveren, dat we allemaal elke dag van elkaar leren – kortom: dat we die NHN Business Award 2021 in de categorie Maatschappelijk Ondernemen dik verdienen.

De jurybezoeken zien we dus met vertrouwen tegemoet. En dan komt de laatste stap: op donderdag 25 november vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.

We houden u op de hoogte!

Hier kunt u niet alleen meer lezen over de NHN Business Awards, u kunt als publiek ook stemmen op de kandidaten!

Helpt u ons naar de winst? Breng uw stem uit op De Oude Keuken!