Jubileumfeestje in De Oude Keuken

Op dinsdag 8 januari was het precies vijf jaar geleden dat De Oude Keuken de nieuwe locatie op Oude Parklaan 117 betrok. Reden voor een feestje natuurlijk! Want we hebben veel bereikt en daar zijn we trots op: een restaurant/grand café met een heel bijzondere sfeer dat een eigen plek heeft gevonden in Castricum. Ons muziekprogramma op de zondagmiddag trekt een vast publiek en is elke keer weer een feestje. En als opleidingsrestaurant hebben we al veel leerlingen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid naar nieuwe werkplekken.

Maar wij groeien niet alleen, we doen dat samen. Met de ondernemers in Het Oude Administratie Gebouw. Met onze toeleveranciers en niet te vergeten met onze buren: mede sociaal-ondernemer Bakk’m en de bewoners van de nieuwe wijk die om ons heen verrijst op Landgoed Duin & Bosch.

Deze mijlpaal was een mooi moment om met onze leerlingen, begeleiders, directie en bestuursleden ook vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Dichtbij: op 27 januari staat er een optreden van Tribute to Leonard Cohen op de agenda. Maar ook iets verder weg: als sociale onderneming gaan we komend jaar naar het buitenland. We hebben plannen om op bezoek te gaan bij collega sociaal-ondernemers in Europa en met ze mee te lopen om zo inspiratie op te doen voor De Oude Keuken. Wij kijken ernaar uit! En natuurlijk zullen we komende zomer uitgebreid stilstaan bij dit vijfjarig jubileum. In festivalsfeer, samen met onze buren, klanten en leveranciers. We houden u op de hoogte!