PWN is jarig! 400 klanten PWN getrakteerd op lunch aan 70 meter lange tafel

De duinlunch met (staand rechts) Brigitte van Campen van De Oude Keuken in de bedieningzoom out

CASTRICUM – PWN bestaat dit jaar 95 jaar. Ter gelegenheid van deze bijzondere verjaardag, trakteerde het waterleidingbedrijf haar klanten vandaag op een wandel- en fietstocht in het Noordhollands Duinreservaat. Daarnaast stond er voor vierhonderd deelnemers een lekkere en gezonde lunch klaar aan een zeventig meter lange tafel op een unieke plek in het Castricumse duin.

Startpunt van de speciale wandel- en fietsroute was bezoekerscentrum De Hoep. Beide routes namen zo’n anderhalf tot twee uur in beslag. Onderweg was een aantal bijzondere bezienswaardigheden en uitkijkpunten gemarkeerd. Voor de eerste vierhonderd deelnemers die zich vooraf hadden aangemeld, stond er middenin het duingebied een lange tafel van maar liefst zeventig meter klaar. Daar werd een heerlijke lunch geserveerd, bereid met regionale producten. De lunch was razendsnel volgeboekt, de vierhonderd beschikbare plekjes waren binnen veertig minuten vergeven.

Het middagmaal werd verzorgd in samenwerking met De Oude Keuken, de sociale onderneming van Brigitte van Campen, gevestigd op het Duin en Bosch-terrein., waar mensen met een psychiatrische of verstandelijke handicap werken. PWN draagt De Oude Keuken en haar doelstellingen een warm hart toe en naast dit evenement wordt ook op andere manieren volop samengewerkt.