Vrijwilliger in beeld

Vaste bezoekers zien het al, dit is Lilian die al jaren als trouwe en enthousiaste vrijwilliger aan ons is verbonden. Naast haar tomeloze inzet in ons restaurant beheert ze ook onze social media en verzorgt zij onze mailings.

Maar wist u dat Lilian’s vader vroeger een bekend Amsterdams modehuis had? Bijna vanzelf rolde Lilian zo het modevak in en kwam al jong in aanraking met coryfeeën als Sonneveld, Willink, Heyboer en List. Nadat ze bij haar vader vertrok werden maatkostuums haar specialiteit en vele bekende Nederlanders werden door haar in een passend pak gestoken.

Een medische misser maakte een einde aan haar mode-carriëre .Maar omdat niets doen geen optie was bood Lilian in 2009 haar diensten aan in het toenmalige Oude Theehuys.

Lilian is een fantastische gastvrouw, maar bereidt ook de heerlijkste broodjes en heeft zich inmiddels onmisbaar gemaakt . Lilian is nog steeds even enthousiast over haar werkzaamheden bij De Oude Keuken waar ze onze gasten ook nog even voor kan doen hoe je een stropdas nou echt hoort te strikken. En zeg eens eerlijk, waar vind je dat?