KOM NAAR NORTH SEA POETRY BIJ DE OUDE KEUKEN!

Op zaterdag 26 mei hebben we North Sea Poetry over de vloer. Het avontuurlijke poëzie-evenement dat graag buiten de lijntjes kleurt en van poëzie theater maakt. U bent van harte welkom voor het gratis middagprogramma op ons terras en omgeving, vanaf 16.00 uur. Aansluitend kunt u bij ons genieten van de North Sea Poetry Dok Special: Thai Chicken Curry voor € 15,00. U kunt deze dagschotel reserveren middels ons reserveringsformulier.

Middagprogramma

Tijdens het middagprogramma van North Sea Poetry zijn er optredens van onder meer de Dijk en Duin-dichters en singer-songerwriter Jaap Boots. Om 17.00 uur laten vijf Vlaamse woordkunstenaars – waaronder de jonge, succesvolle dichteres Carmien Michels en action poet Andy Fierens – de bezoekers alvast een beetje voorproeven van wat ze in de avondshow gaan doen. De toegang voor het middagprogramma is gratis.


Avondshow

De avondshow van North Sea Poetry speelt zich af in het nabijgelegen Ketelhuis van Dijk en Duin. Het programma belooft een ‘wilde mix van woordkunst’. Naast poëzievoordracht is er ook rap en spoken word. En er zijn unieke duo-optreden van dichters met rappers en spokenwordartiesten. Met onder meer: Ingmar Heytze, Elten Kiene, Engel & Just, Daan Doesborgh, Babs Gons, Thomas Möhlmann en vele anderen. Inloop 19.30 uur; aanvang 20.00 uur. Tickets alleen vooraf te reserveren bij www.northseapoetry.nl.

Kom vroeg!

Bestelt u onze DOK Special, dan adviseren we: kom vroeg. Dan bent u ook op tijd klaar voor de avondshow. We serveren de North Sea Poetry DOK Special vanaf 18.00 uur.

Reserveren voor de North Sea Poetry DOKSpecial op 26 mei

(Velden met * zijn verplicht)