Zondag 15 november wijnproeverij voor Stichting Muziekids

De Rotaryclub Castricum houdt zondagmiddag 15 november van 15.00 tot 19.00 uur een wijnproeverij bij De Oude Keuken op het Dijk & Duin terrein ten behoeve de muziekstudio in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk.

Met de entreegelden wordt de Nick & Simon muziekstudio van stichting Muziekids mede gefinancierd. In de muziekstudio kunnen zieke kinderen voor even hun pijn en zorgen vergeten. Nick & Simon hebben de studio geadopteerd. Het RKZ wordt het vijfde ziekenhuis met een dergelijke faciliteit na Blaricum, Tilburg, Almere en Hilversum. Artiesten die zich hebben verbonden aan stichting Muziekids zijn René Froger, Guus Meeuwis en Ali B.

De wijnproeverij belooft een gezellige middag te worden waar wijn geproefd en gekocht kan worden, er een hapje en drankje genuttigd kan worden en er zelfs een aantal interessante objecten (waaronder zaken van Nick & Simon) geveild worden. Locatie: De Oude Keuken, Oude Parklaan 117 te Castricum (Dijk & Duin terrein). Entree ? 12,50 inclusief een proefglas, muzikale omlijsting en een hapje. Gratis toegang voor kinderen. Kaarten via: info@rotaryuitgeestkennemerland.nl