DOK’s VISSPECIAL MAAND JULI

In De Oude Keuken serveren we elke vrijdag, zaterdag én zondag heerlijke gerechten op basis van biologische ingrediënten uit de directe omgeving.  Bij ons kunt u ook genieten van maandelijks variërende VisSpecials.

In De Oude Keuken gaan we verantwoord en bewust om met onze ingrediënten. We hebben leveranciers die aandacht besteden aan alles wat groeit en bloeit. Onze kok Wouter en zijn team stellen elke week de weekspecial zo samen dat het met de seizoenen meegaat. Onze producten maken we zoveel mogelijk vers, in huis, en er zitten geen toevoegingen in zoals kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers. Als u bij De Oude Keuken komt dineren, krijgt u natuurlijk, organisch eten en drinken geserveerd. Dus wilt u eens een bijzonder diner in Castricum? Kom naar De Oude Keuken. Onze gerechten zijn eerlijk en met liefde bereid.

‘Heerlijk gegeten. Lekker en met zorg klaargemaakt. Wij waren blij verrast!’

‘Wij hebben hier vrijdagavond gegeten en gekozen voor het maandmenu. Dit was echt top!! het eten was voortreffelijk en ze doen heel erg hun best om je te verwennen. Het was bomvol en heel gezellig daar ook St. Patricks Day gevierd werd (een Ierse avond). Je proeft de liefde voor eten koken in de gerechten, erg smaakvol. Zeker een aanrader.’

‘Kort nadat De Oude Keuken vorig jaar startte met het avondmenu reserveerden wij een tafeltje.

Wij werden zeer aangenaam verrast door de heerlijke gerechten en de vriendelijk bediening. 

Alles mooi geserveerd en prima op smaak. De verrassende smaakcombinaties maakten ons meteen nieuwsgierig naar het nieuwe menu van de  volgende periode. Ook weer uitstekend.

De Oude Keuken bleef ons verrassen. Kortom: een aanrader.’

De Oude Keuken

  • Bijzondere producten
  • Bijzonder leren & werken
  • Bijzondere locatie
  • Bijzondere mensen

Reserveren