Werken & Leren

Stichting De Oude Keuken biedt werk- en leermogelijkheden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons kun je werken en leren zodat je groeit in ervaring en zelfvertrouwen om vervolgens te kunnen doorstromen naar een beroepsgerichte opleiding of een reguliere baan.

Wie zijn wij?

Sinds april 2009 exploiteert stichting De Oude Keuken succesvol een sfeervol restaurant op het terrein van GGZ Dijk en Duin, Castricum. Dit wordt onder andere gerund door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt; leerling medewerkers.

Trajecten

We bieden trajecten aan voor verschillende doelgroepen. We hebben contact met: VSO scholen (onder andere Heliomare, REA college, Waterlelie, Molenduin, Spinaker) ROC Horizon, HVA Amsterdam, KennemerCollege, RIBW, REAKT en de gemeente Castricum. Iedere Leerling medewerker (LM’er) heeft een persoonlijke begeleider en dagelijkse begeleiding.

Vacatures

Vacatures

Bekijk hier welke vacatures wij momenteel hebben:

  • Zelfstandig werkend kok / leermeester
  • Marketing – stage voor student met een commerciële of marketing opleiding
Werken en leren in de keuken

Bijzondere plek in Castricum. Heerlijk maandmenu en lekkere andere gerechten van de kaart. Mooi initiatief waarin een leer/werkplek geboden wordt aan mensen die niet zo gemakkelijk een baan vinden in de traditionele horeca. (…) We waren zo onder de indruk van het concept en de prijs/kwaliteit, dat we zeker terugkomen.

Saskia