Wie zijn wij?

Sinds 2007 exploiteert stichting De Oude Keuken succesvol een sfeervol restaurant op het landgoed van Duin & Bosch, Castricum. Dit wordt onder andere gerund door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt: leerling-medewerkers.

Onze visie
Mensen aanspreken op hun mogelijkheden vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid, eigenwaarde en autonomie. Dit draagt bij aan het gevoel van “nodig zijn” en beïnvloedt positief de omgeving. Dit geldt voor medewerkers, voor ons, voor iedereen.

Wie zijn wij
DOK is opgericht door Directeur Brigitte van Campen. Na haar vertrek in 2022 heeft het hechte team van vaste professionals (met achtergronden vanuit horeca en zorg),  leerling-medewerkers, vrijwilligers, een coördinator leren en werken en vijf bestuursleden van stichting De Oude Keuken haar visie doorgezet en met veel succes.

Veklaring Register Sociaal Ondernemen

Doelstellingen DOK
– Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring laten opdoen en zo doorstroom naar een beroepsgerichte opleiding of een reguliere baan stimuleren.
– Contacten bevorderen tussen buurtbewoners en bewoners van Duin & Bosch.
– Professioneel, sfeervol ambachtelijk biologisch horeca bedrijf en culturele trekpleister

De Oude Keuken in beeld

‘Heerlijk gegeten, goede kok en leuke bediening. We voelden ons snel thuis.’ 

‘Het personeel is zeer bijzonder bij “De Oude Keuken”. Ze geven je een familie gevoel. En voor je familie zet je alleen het allerbeste op tafel. Bedankt voor al die aandacht.’