Wie zijn wij?

Sinds 2007 exploiteert stichting De Oude Keuken succesvol een sfeervol restaurant op het terrein van GGZ Dijk en Duin, Castricum. Dit wordt onder andere gerund door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt: leerling-medewerkers.

Onze visie

Mensen aanspreken op hun mogelijkheden vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid, eigenwaarde en autonomie. Dit draagt bij aan het gevoel van “nodig zijn” en beïnvloedt positief de omgeving. Dit geldt voor medewerkers, voor ons, voor iedereen.

Wie zijn wij

DOK wordt gerund door de oprichter en directeur Brigitte van Campen, een team van vaste professionals (met achtergronden vanuit horeca en zorg),  leerling-medewerkers, vrijwilligers, een coördinator leren en werken en vier bestuursleden van stichting De Oude Keuken.

Doelstellingen DOK

  • Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring laten opdoen en zo doorstroom naar een beroepsgerichte opleiding of een reguliere baan stimuleren.
  • Contacten bevorderen tussen buurtbewoners en bewoners van Dijk en Duin.
  • Professioneel, sfeervol ambachtelijk biologisch horeca bedrijf en culturele trekpleister

De Oude Keuken in beeld

‘Heerlijk gegeten, goede kok en leuke bediening. We voelden ons snel thuis.’ 

‘Het personeel is zeer bijzonder bij “De Oude Keuken”. Ze geven je een familie gevoel. En voor je familie zet je alleen het allerbeste op tafel. Bedankt voor al die aandacht.’