DOK Op Wielen: maak kennis met onze foodtruck

Bij De Oude Keuken werken we er elke dag hard aan om onze gasten een heerlijk momentje te bezorgen. Of het nu op onze fijne locatie is op landgoed Duin & Bosch, op onze nieuwe locatie in het centrum van Castricum bij Café DOK Geesterhage of op locatie wanneer wij catering verzorgen: lekker eten, duurzaam verantwoord én een beetje eigenzinnigheid staan bij ons centraal. En dus bedachten wij iets nieuws: DOK op Wielen, onze eigen foodtruck!

Een foodtruck? Waarom?

Waarom dan een foodtruck? Wij houden wel van een beetje uitdaging en we hadden zin in wat nieuws. Dit leek ons een perfecte manier om datgene waar wij goed in zijn, nóg verder uit te vergroten, namelijk goed eten en goede service. Maar dan bij jou op de stoep. Met deze foodtruck komen we namelijk naar jou toe, of het nu voor een bedrijfsevenement is of voor een particulier feestje.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Met de inzet van de foodtruck DOK op Wielen bieden we onze medewerkers een nieuwe werkervaring. Ze gaan even uit de comfort zone van De Oude Keuken en moeten andere vaardigheden inzetten. Een mooie stap dus, in hun eigen leer- en ontwikkelproces.

Met de foodtruck zijn we deze zomer ook te vinden op verschillende markten en festivals in de regio. Zo vergroten we de zichtbaarheid en bekendheid van De Oude Keuken en maken we nóg meer mensen fan van DOK!

Hoe kan ik ‘m boeken?

Heb jij iets te vieren? DOK op Wielen is een geweldige manier om jouw feestje nét dat beetje extra te geven. In overleg bereiden en serveren wij bijvoorbeeld de heerlijkste pasta’s. Wil je de foodtruck zakelijk inzetten? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, de opening van een nieuwe locatie, de start van een nieuwe fase op de bouwplaats? Zeg het maar! Wij maken er graag een bijzonder feestje van! Hier vind je meer informatie.  

Social return

Voor bedrijven is er nog een bijkomend voordeel aan het boeken van de DOK foodtruck. Omdat wij als bedrijf in het register Sociale Ondernemingen zijn opgenomen kunnen ondernemingen die een social returnverplichting hebben deze voldoen met hun inkoop bij DOK. Dit houdt in dat je als bedrijf het volledige bedrag dat je besteed kunt opvoeren in de social returnverplichting. Lees er meer over op onze social return pagina. Da’s makkelijk impact maken!

Meer informatie over onze foodtruck DOK Op Wielen vind je hier.

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud