Foodtruck DOK op wielen

Foodtruck DOK Op Wielen

De Oude Keuken gaat de weg op! Zoek je voor jouw bedrijfs- of verjaardagsfeest een aansprekende vorm van catering? Of organiseer je een bijeenkomst waarbij je nét even op zoek bent naar dat beetje extra? Dan zit je goed met DOK Op Wielen. Met deze kleine, opvallende foodtruck maken wij van elke gelegenheid een bijzonder feestje en kan jij genieten van ons heerlijke eten in het comfort van je eigen omgeving. Ook zijn we met DOK Op Wielen te vinden op kleine festivals in de regio.

Heb je DOK op Wielen geboekt? Dan staat je een unieke cateringervaring te wachten! Daarnaast is het ook dé manier om onze bijzondere medewerkers buiten DOK werkervaring op te laten doen. Zo maken we samen impact! Dat is toch dubbel genieten?

Wat houdt DOK op wielen in?

DOK op Wielen geboekt? Ons team zorgt ervoor dat jij samen met je gezelschap kan genieten van heerlijke verse pasta’s. Ga je voor een heerlijke pasta pesto? Of een typische pasta carbonara? Jij kiest de pasta en wij bereiden de maaltijden bij jou voor de deur. Uiteraard met verse, lokale, biologische producten. Samen met ons hele team zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Wil je iets anders dan pasta? We gaan graag samen met je in gesprek over de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het uitserveren van onze heerlijke gebakjes of verse soepen.

Foodtruck DOK op wielen

Hoe boek je de DOK foodtruck?

Foodtruck DOK op wielen

Onze foodtruck is te huren voor gezelschappen vanaf 30 personen. Ben je geïnteresseerd en wil je DOK Op Wielen boeken? Geef in dit boekingsformulier de details door van jouw evenement en wij komen graag met een passend voorstel.

Leuk om te weten
Boek je DOK op Wielen voor je zakelijke event? Dan kan dit worden opgevoerd als social return. Zo maak je direct maatschappelijke impact!

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud