Ontdek de bijzondere menukaart; eten bij De Oude Keuken

Broodjes van Bak’m, taart van Fermento of Bak’m, geitenkaas van zorgboerderij De Klompenhoeve in Egmond a/d Hoef, vleeswaar van De Groene Slager in Castricum, groenten, kruiden en fruit onbespoten en zoveel mogelijk van De Duintuin uit Heemskerk. Bijzonder ambachtelijk en lekker eten bij De Oude Keuken!

√ =vegetarisch of vegetarisch mogelijk

Heeft u een allergie? Meld dit dan, voor het bestellen bij een van onze medewerkers. Heeft u een glutenallergie?

Wij doen ons uiterste best om in onze organisatie te streven naar glutenvrije maaltijden.

High tea en speciale gelegenheden

Eten bij De Oude Keuken - High Tea

Een gezellige middag met collega’s of uitgebreid theedrinken met vrienden of familie? Dan is onze high tea zeker een aanrader. Met twee personen geniet je al. Bekijk de kaart en informeer naar de mogelijkheden, dan maken wij het je naar de zin.

Een high tea bestaat uit 2 gangen:

Tijdens de eerste gang serveren we onze huisgemaakte seizoenssoep en een stukje vegetarische quiche met seizoensgroenten en biologische geitenkaas van de Klompenhoeve in Egmond.

Bij de tweede gang begint het feestje pas echt, we zetten een goed gevulde etagère met veel huisgemaakte zoetigheden bij je op tafel. Je geniet van o.a. kokosmakronen, brownies, boterkoek, merengue, macarons, vers fruit, scones met slagroom en lemon curd, mini tramazinni sandwiches in 2 smaken (gegrilde groenten met humus & gerookte zalm met guacamole), en een bietenwrap gevuld met een geitenroomkaas, dadels, walnoten en balsamico glaze.

Bij de high tea wordt naast onbeperkt thee ook koffie geserveerd en is het mogelijk om wijn of jus d’orange te bestellen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen zoals lactose & gluten, geef dit even aan bij je reservering.

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud