Leerling-medewerker

Leer met de juiste ondersteuning van een enthousiaste begeleider de fijne kneepjes van het horeca vak en bloei op binnen dit mooie leer/werkbedrijf.  

  • Wil jij weer terug de arbeidsmarkt op of juist voor het eerst ervaring opdoen?  
  • Of ben jij opzoek naar een leuke stageplek? 

Dan ben je bij De Oude Keuken aan het juiste adres! 

De Oude Keuken, ook wel DOK genoemd, is een restaurant in Castricum op het Landgoed Duin en Bosch. Naast gastvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid staat leren van en met elkaar centraal. Je kan bij ons 1 jaar tot 2 jaar komen leren en werken en wordt begeleid naar een vervolgstap. Deze trajecten melden we aan voor financiering bij de gemeente, UWV of bij de organisatie waar je onder begeleiding bent. 

 
Je werkt in een enthousiast en gezellig team van professionals en collega’s en er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je wordt begeleid bij het leren en werken door een vaste begeleider en ondersteunt door een jobcoach bij vervolgstappen wanneer je daar aan toe bent. Verder kan je deelnemen aan diverse workshops, teamoverleg en natuurlijk als er iets te vieren valt (kerstborrel, teamuitje e.d.). 

Wij zoeken iemand die: 

  • Graag wil leren op horeca gebied 
  • Minimaal 2 vaste dagdelen of dagen wilt werken 
  • Ook in het weekend of in de avond zou kunnen werken. 

We bieden: 

  • Een leuke en afwisselende leer-werkplek in een dynamische organisatie. 
  • Ruimte voor eigen inbreng m.b.t. je eigen leerproces. 
  • Een professionele en gezellige werksfeer. 

Ben je geïnteresseerd? 

Kom langs met je CV en motivatiebrief of stuur een mail aan lara@deoudekeuken.net t.a.v. Lara Droog. Voor meer informatie kan je ook bellen op nummer 06-14662577. 

Over je toekomstige werkplek

De Oude Keuken is een sociale onderneming. Impact maken staat bij ons voorop: we bieden leer- werk trajecten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op de leer- en werkplekken in het restaurant en op de trainingslocatie krijgen de DOK-kers meer zelfstandigheid, veerkracht, zelfvertrouwen en het terechte gevoel dat ze ertoe doen. Bijzonder nodig zijn. Zij ontwikkelen hun persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden. En dat werkt: onze mensen zijn minder ziek, er is minder opname en dat resulteert weer in lagere zorgkosten. Zo bijzonder, dat het eigenlijk normaal zou moeten zijn. Meer weten? Check www.deoudekeuken.net.

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud