Lunch in Castricum

U kunt bij De Oude Keuken in Castricum 7 dagen in de week terecht voor een heerlijke lunch. Bij mooi weer op ons zonnige terras, bij minder weer binnen. De producten die wij gebruiken zijn bij voorkeur ambachtelijk, biologisch en afkomstig van collega sociaal-ondernemers. Zo is ons brood en de taart afkomstig van Fermento uit Alkmaar en van onze buren in Bakkum: leerwerkbedrijf Bakk’m. Onbespoten groenten, kruiden en fruit komt zo veel mogelijk uit de Duintuin in Heemskerk, de geitenkaas is van zorgboerderij De Klompenhoeve in Egmond. Een lunchroom met een biologisch én social-enterprise karakter. Én een lunchkaart waar wij trots op zijn!

In De Oude Keuken  gaan we op verantwoord en bewust om met eten en drinken. Onze leveranciers hebben aandacht voor alles wat groeit en bloeit en wij koken zoveel mogelijk met de seizoenen mee. Onze producten maken we zoveel mogelijk vers in huis en bevatten geen toevoegingen zoals kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers. Geen bewerkt of gemaksvoedsel dus, maar natuurlijk organisch eten en drinken. Eerlijk en met liefde bereid, voor een smakelijke en voedzame lunch.

Lunchen Castricum

Heerlijk gegeten, echt heerlijk, in een prettige, ontspannen sfeer, in een prachtige omgeving. Eten zeer smaakvol, borden mooi opgemaakt, bediening aardig en ontspannen. We hebben een fijne avond gehad in de Oude Keuken. Dank jullie wel.
We komen zeker terug!

Henriette van den Hemel

Je denkt bij De Oude Keuken nu niet direct aan een lunchroom. De inrichting en sfeer is meer Grand Café. Maar evengoed kun je er heerlijk lunchen!

Jacqueline van der Voort

Reserveren

De Oude Keuken

  • Bijzondere producten
  • Bijzondere locatie
  • Bijzondere mensen
  • Bijzonder leren & werken

© Copyright – De Oude Keuken Castricum | Restaurant & Grand-café