Lunch in Castricum

U kunt bij De Oude Keuken in Castricum 7 dagen in de week terecht voor een heerlijke lunch. Bij mooi weer op ons zonnige terras, bij minder weer binnen. De producten die wij gebruiken zijn bij voorkeur ambachtelijk, biologisch en afkomstig van collega sociaal-ondernemers. Zo is ons brood en de taart afkomstig van Fermento uit Alkmaar en van onze buren in Bakkum: leerwerkbedrijf Bakk’m. Onbespoten groenten, kruiden en fruit komt zo veel mogelijk uit de Duintuin in Heemskerk, de geitenkaas is van zorgboerderij De Klompenhoeve in Egmond. Een lunchroom met een biologisch én social-enterprise karakter. Én een lunchkaart waar wij trots op zijn!

In De Oude Keuken  gaan we verantwoord en bewust om met eten en drinken. Onze leveranciers hebben aandacht voor alles wat groeit en bloeit en wij koken zoveel mogelijk met de seizoenen mee. Onze producten maken we zoveel mogelijk vers in huis en bevatten geen toevoegingen zoals kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers. Geen bewerkt of gemaksvoedsel dus, maar natuurlijk organisch eten en drinken. Eerlijk en met liefde bereid, voor een smakelijke en voedzame lunch.

Lunchen Castricum

Lekker geluncht op een prachtige locatie. Relaxte sfeer, vriendelijk personeel. Geen uitgebreide kaart maar de gerechten die erop stonden waren gevarieerd en lekker. Een echte aanrader!

Annet

Reserveren

De Oude Keuken

  • Bijzondere producten
  • Bijzondere locatie
  • Bijzondere mensen
  • Bijzonder leren & werken