Terrasopening: Een groot succes!

Groots zal het worden aangepakt. Met Drankjes, hapjes, artiesten en een groot speelfestijn voor de kinderen. De terrasopening was een groot succes! Met een feestelijke ambiance, heerlijke pasta’s uit onze nieuwe foodtruck en heerlijke wijnen, verzorgd door Jeff Connects, was het een dag om niet te vergeten.

Onder het genot van een lekker drankje vulde het terras zich langzaam maar zeker met enthousiaste gasten, werknemers die volop genoten van de fijne sfeer.Het vrolijke eenhoorn-springkussen bracht een glimlach op de gezichten van de spelende kinderen, terwijl de rest van de aanwezigen genoot van de aanwezigheid van livemuziek.

Maar wat deze terrasopening extra bijzonder maakte, was de aanwezigheid van bewoners en cliënten van Parnassia. We vonden het een uitstekend moment om verbinding te creëren tussen mensen en een inclusieve omgeving te bevorderen. DOK wil hier graag een bijdrage leveren door evenementen als deze te organiseren. Het was een prachtige gelegenheid om deze speciale gasten persoonlijk uit te nodigen en te trakteren op onze smakelijke pasta’s.

Het was een heerlijke middag. Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze bijzondere dag. We kijken vol verwachting uit naar vele prachtige momenten die zullen volgen op ons mooie terras!

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Naar de inhoud springen