De feestdagen bij DOK

Bij DOK komen wij langzaam maar zeker steeds meer in de kerstsferen. Hoewel we met de kerstdagen zelf gesloten zijn, hebben we heerlijke, feestelijke en sociale momenten samengesteld. Te reserveren voor met je gezin, familie of vrienden. Of juist zakelijk, om met je bedrijf of team in goede sferen het jaar afsluiten.

DOK in een feestelijk jasje

Het hele jaar kun je bij DOK terecht voor heerlijke lunches, rijke high teas of zakelijke borrels of evenementen. Rond de feestdagen willen we onze gasten graag nóg meer verwennen. Hiervoor hebben wij verschillende heerlijkheden bedacht: sluit het jaar af met je bedrijf of team en reserveer De Oude Keuken voor een shared dining (vanaf 20 personen). Ook leuk trouwens om juist in het nieuwe jaar te doen, met elkaar proosten op een succesvol 2024. Uiteraard kunnen we ook je kerst- of nieuwjaarsborrel organiseren.

Niet zakelijk? Ook voor feestjes in kleiner gezelschap kun je bij DOK terecht: we hebben onze populaire high tea omgetoverd tot een heerlijke kerstspecial. En uiteraard helpen we je ook graag met het organiseren van een gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel.

Reserveren?

Wees van harte welkom! Stuur een mail naar reserveringen@deoudekeuken.net en laat ons weten of je een borrel, high tea of shared dining wilt plannen.

Wij halen in elk geval onze kerstversiering weer uit de kelder en verheugen ons op deze gezellige tijd. We hopen je van harte te mogen verwelkomen!

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud