De Oude Keuken start een nieuw café!

De Oude Keuken breidt uit! Per 1 maart voert De Oude Keuken de horeca exploitatie in Cultureel Centrum Nieuw Geesterhage uit. Dit betekent dat nóg meer mensen kunnen genieten van al het heerlijks wat DOK te bieden heeft. Dit doen wij onder de naam Café DOK Geesterhage. Waarom wij hier zo trots op zijn? Omdat de opening van Café DOK Geesterhage betekent dat wij nóg meer leer-werkplekken aan kunnen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een logische samenwerking

Kom je uit de omgeving van Castricum? Dan heb je vast al eens van Geesterhage gehoord. Een hotspot van kunst en cultuur, een plek die verbinding ademt. Er zijn duidelijk veel raakvlakken met De Oude Keuken. DOK is al ruim 12 jaar actief als sociale onderneming. Er is bij ons altijd ruimte voor kunst en muziek. Bovendien laten wij het welzijn van mensen altijd primair zijn in de keuzes die we maken. Door onze krachten te bundelen, kunnen we zorgen voor nog meer verbinding en uitwisseling tussen verschillende groepen mensen, kun jij op nog een plek bijzonder uit eten en werken we gezamenlijk aan sociale cohesie en inclusie in de buurt.

Kom langs en geniet

Café DOK Geesterhage is van maandag tot en met zaterdag geopend voor de lekkerste koffie van sociale onderneming Zuivere Koffie, voor een goeie lunch of een lekker stuk gebak, van o.a. sociale onderneming Fermento.

Leuk om je bezoekje aan de naastgelegen bibliotheek te combineren met een lunch. Handig, om snel even een lekker bakje te doen bij Café DOK Geesterhage terwijl je wacht op de muziekles van je kind. Of nog even nazitten met je lesgenoten uit de yoga met tóch even een lekker wijntje. Of, gewoon, voor de zomaar omdat het gezellig is.

Daarnaast is het ook mogelijk om zakelijk gebruik te maken van de diensten van Café DOK Geesterhage. Er zijn namelijk vijf mooie, lichte en ruime vergaderzalen waar je terecht kunt voor je vergadering, evenement of workshop. Natuurlijk altijd gecombineerd met de service van DOK. Zo wordt werken ook een beetje genieten. Hier lees je meer over onze verschillende zalen.

Ben je niet in staat om langs te komen maar wil je wel van ons eten genieten? Dan blijft er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid voor catering op locatie.

Nog meer kansen

Waarom breidt DOK uit? De Oude Keuken is een sociale onderneming. Wij staan voor een maatschappij waarin íedereen mee kan doen. Om dit te realiseren bieden wij leer- werktrajecten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door mee te werken in de keuken of in de bediening, ontwikkelen onze leerling-medewerkers zich en kunnen zij doorstromen naar een vervolgwerkplek of vervolgopleiding. Met de lancering van Café DOK Geesterhage is DOK in staat om nóg meer leer-werkplekken te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en kunnen we de medewerkers van DOK ook een uitdaging bieden op een andere werkplek. Meer impact dus. Dat noemen wij winst.

Opening

Uiteraard laten we deze bijzondere samenwerking tussen De Oude Keuken en Cultureel Centrum Nieuw Geesterhage niet in stilte voorbij gaan. In april vieren we graag, samen met jou, de opening van Café DOK Geesterhage! De uitnodiging volgt, maar kom vooral voor die tijd al eens langs!

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud