Nieuw bij DOK: afhalen met impact!

We zitten niet stil bij De Oude Keuken. We laten de zomer nu echt achter ons en richten ons met veel enthousiasme op het najaar. En daar hebben we iets leuks bij bedacht: onze eigen, vers bereide afhaalmaaltijden!

Afhalen met impact
Geen zin om te koken, een lange dag gehad of gewoon even zin in iets anders? Onze koks zorgen elke week voor een verrassende verse maaltijd. Naast onze klassiekers (de huisgemaakte groentequiches en soepen) presenteren we de DOK specials: voedzame, gezonde maaltijden met ingrediënten uit het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan een goede vegetarische fusion roerbakschotel met mie, spruitjes en gemarineerde qourn-kip: nét even anders! Of een lekker potje stofvlees met grofgesneden groenten: altijd goed!

Hoe werkt het?
Je bestelt je favoriete maaltijd(en) via onze webshop. Geef bij je bestelling aan waar en wanneer je deze wilt afhalen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze klaar ligt op de door jou aangegeven locatie: bij De Oude Keuken (landgoed Duin & Bosch), Café DOK Geesterhage (Geesterduin) óf bij DOK op Wielen, onze foodtruck op de vrijdagmarkt in Castricum. Bestellen dezelfde dag afhalen? Dat kan, geef dan je bestelling door vóór 12 uur.

Bestel je maaltijd en maak impact, makkelijk toch?

Kansen voor onze mensen
Bij DOK werken wij met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen bij ons de mogelijkheid om in een veilige omgeving te werken aan hun belastbaarheid en werkritme. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om onze leerling-medewerkers uit te dagen. Hierdoor blijven zij werken aan hun eigen ontwikkeling en leerdoelen en bereiden ze zich voor op een volgende stap in hun carrière.

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud