Opening Café DOK Geesterhage een feit!

De deuren waren al even open, je kon al binnenlopen voor dat lekkere bakje koffie, maar sinds afgelopen 18 april is het dan echt zo ver: Café DOK Geesterhage in Castricum is geopend. En dit hebben we gevierd!  

Deze opening luidt een nieuwe samenwerking in tussen Cultureel Centrum Nieuw Geesterhage en De Oude Keuken. Een samenwerking waarin verbinding, sociale cohesie en impact centraal staat. Zoals we in een eerder bericht al beschreven: door onze krachten te bundelen, kunnen we zorgen voor nog meer verbinding en uitwisseling tussen verschillende groepen mensen, kunnen onze gasten op nóg een plek bijzonder uit eten en werken we gezamenlijk aan sociale cohesie en inclusie in de buurt. En wat DOK natuurlijk het allerbelangrijkste vindt: door de opening van dit nieuwe café kunnen wij nog meer leer- werkplekken bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is impact!  

Geweldig om te zien wie er allemaal waren, samenwerkingspartners, leveranciers, huurders, vrijwilligers, verwijzers, gemeente: bedankt voor jullie steun en vertrouwen. En een groot dankwoord aan het fantastische team van DOK en Geesterhage! Wij zijn trots!  

En een groot compliment voor de samenwerking, geschreven door de Complimentenmeisjes:  

Sensationele samenwerking,  

De keuken is de gezelligste plek van het huis, want er staat altijd iets te pruttelen! Mensen komen er graag samen. Wie verlangt er niet naar een plek waar iedereen totaal zichzelf mag zijn. Waar je mag leren van je fouten en waar je mag floreren en ontspannen! Het hart van de samenleving! Warm & verwelkomend voor iedereen. Een win-win & ’n verademing.  

Wees welkom voor een lunch, een kop koffie met gebak, of boek je zaal voor een vergadering of feestje! Café DOK Geesterhage is er klaar voor! 

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud