Oproepmedewerker

DOK zoekt leergierige, harde werkers op oproepbasis! 

  • Ben jij een echte horeca tijger? 
  • Lijkt het je leuk om werkervaring op te doen als kelner en/of keukenmedewerker? 
  • Of zoek je een stageplaats in de horeca? 

Dan ben je bij De Oude Keuken aan het juiste adres! 

De Oude Keuken, ook wel DOK genoemd, is een restaurant in Castricum op het Landgoed Duin en Bosch. Naast gastvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid staat leren van en met elkaar centraal. Je komt bij ons in dienst op oproepbasis en bepalen in overleg met jou je werkdagen/uren. Je werkt in een enthousiast en gezellig team met professionele collega’s en leerling-medewerkers. Er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. We zijn een leer-werk restaurant wat maakt dat onze begeleiding professioneel en betrokken is. Verder kan je deelnemen aan diverse workshops, teamoverleg en natuurlijk als er iets te vieren valt (kerstborrel, teamuitje e.d.). 

Wij zoeken iemand die: 

  • Graag het horeca vak wilt leren 
  • Past binnen ons team 
  • Ook in het weekend of in de avond kan werken 

We bieden: 

  • Een leuke en afwisselende leer-werkplek in een dynamische organisatie 
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën 
  • Een professionele en gezellige werksfeer 

Ben je geïnteresseerd? 

Mail ons je CV en motivatiebrief of stuur een mail aan: marijt@deoudekeuken.net t.a.v. Marijt Regts. Voor meer informatie kan je ook bellen op nummer 06-42438147. 

Over je toekomstige werkplek

De Oude Keuken is een sociale onderneming. Impact maken staat bij ons voorop: we bieden leer- werk trajecten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op de leer- en werkplekken in het restaurant en op de trainingslocatie krijgen de DOK-kers meer zelfstandigheid, veerkracht, zelfvertrouwen en het terechte gevoel dat ze ertoe doen. Bijzonder nodig zijn. Zij ontwikkelen hun persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden. En dat werkt: onze mensen zijn minder ziek, er is minder opname en dat resulteert weer in lagere zorgkosten. Zo bijzonder, dat het eigenlijk normaal zou moeten zijn. Meer weten? Check www.deoudekeuken.net.

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud