Vacature: stagiair Community & Events

Wil jij tijdens je stage niet alleen toffe evenementen bedenken, maar die ook zelf organiseren en op de kaart zetten? En wil je daarmee écht voor anderen van betekenis zijn?

Word dan stagiair Community & Events bij DOK in Castricum!

DOK is méér dan een restaurant. Als social enterprise maken we op allerlei manieren maatschappelijke impact. Zo staat onze grotendeels biologische kaart vol met lokale producten. Maar ons belangrijkste doel is om passend werk mogelijk te maken voor mensen die – om welke reden dan ook – wat ondersteuning nodig hebben.

Dat doen we natuurlijk in ons eigen restaurant aan de Oude Parklaan in Castricum. Daarnaast vind je Café DOK Geesterhage in winkelcentrum Geesterduin. En op feestjes en festivals in de regio kom je onze foodtruck DOK op Wielen tegen. Verder verzorgen we ook nog eens de catering in archeologiemuseum Huis van Hilde.

Kortom, genoeg mogelijkheden om heel toffe dingen te doen. En dat is pas het begin, want we hebben grote plannen om nog véél meer impact te gaan maken!

  • Je volgt een hbo-opleiding Leisure & Events Management.
  • Je hebt creatieve ideeën voor aansprekende evenementen.
  • Je voelt je thuis in de horeca.

Wat ga je doen?

  • Je bedenkt evenementen voor DOK.
  • Je gaat die zelf organiseren én promoten.
  • Hiervoor werk je nauw samen met een collega-stagiair.
  • Je stemt af met ons fantastische team, van planning tot communicatie.

Wat bieden we?

  • Minimaal 6 maanden stage op een mooie plek in de regio.
  • We bieden een marktconforme stagevergoeding.

Is dit dé stage voor jou? Stuur dan je cv en een korte motivatie op naar marijt@deoudekeuken.net.

Wat bieden we?

Over je toekomstige werkplek

De Oude Keuken is een sociale onderneming. Impact maken staat bij ons voorop: we bieden leer- werk trajecten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op de leer- en werkplekken in het restaurant en op de trainingslocatie krijgen de DOK-kers meer zelfstandigheid, veerkracht, zelfvertrouwen en het terechte gevoel dat ze ertoe doen. Bijzonder nodig zijn. Zij ontwikkelen hun persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden. En dat werkt: onze mensen zijn minder ziek, er is minder opname en dat resulteert weer in lagere zorgkosten. Zo bijzonder, dat het eigenlijk normaal zou moeten zijn. Meer weten? Check www.deoudekeuken.net.

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud