Wat kun je verwachten van je bezoek aan Café DOK Geesterhage?

De Oude Keuken breidt uit: met Café DOK Geesterhage heeft De Oude Keuken een nieuwe vestiging geopend in het hart van Castricum! Hier kun je terecht voor een verse kop koffie of thee van Zuivere Koffie (dit is net zoals De Oude Keuken een sociale onderneming!), een heerlijke verse lunch of een lekker glaasje wijn of seizoensbiertje. Daarnaast beschikt deze vestiging ook over vijf vergaderruimtes die licht en functioneel zijn ingericht. Deze ruimtes zijn te boeken voor verschillende doeleinden, denk hierbij aan een feestje, workshop of een vergadering. En DOK zou DOK niet zijn als je ook op deze locatie bijzonder in de watten wordt gelegd. We vertellen je graag wat je kunt verwachten van je bezoek aan Café DOK Geesterhage.

Ga jij voor een tosti of heb je meer zin in een heerlijk broodje?

Op de locatie van Café DOK Geesterhage kun je terecht voor onze heerlijke verse soepen, rijk belegde broodjes en verschillende tosti’s. Ook voor een goede borrelhap zit je lekker bij ons! Net zoals bij De Oude Keuken (de locatie van Landgoed Duin & Bosch) worden ook hier de gerechten vers bereid met lokale en biologische producten. Ook als je alleen gezellig een drankje wilt doen, kun je hier in alle rust zitten.

We zijn van maandag t/m zondag geopend. We zijn hiermee dus echt een ontmoetingsplek voor de bezoekers van Geesterhage. Perfect om na je bezoek aan de naastgelegen bibliotheek nog even neer te strijken, of na je muziek-of yogales nog een drankje te doen. Ook is het een heel fijne plek om je laptop open te klappen en nog even wat werk te doen, de wi-fi werkt perfect. Ideaal dus voor de eenpitters onder ons.

De zalen van Café DOK Geesterhage

Naast het Café biedt Café DOK Geesterhage verschillende ruimtes die ideaal zijn voor een vergadering, een teamdag of bijvoorbeeld een workshop. Of het nu eenmalig is, of dat je elke maand gebruik wilt maken van een van de ruimtes, wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Kijk vooral eens rond en neem contact met ons op voor meer informatie.

Sociaal genieten!

Naast lekker eten staat De Oude Keuken bekend om het feit dat we een sociale onderneming zijn: De Oude Keuken staat voor een maatschappij waarin iedereen mee kan doen. Om dit te realiseren bieden we leer- werktrajecten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met Café DOK Geesterhage kunnen we nog meer leer-werkplekken realiseren. Onze collega’s werken mee in de keuken of bediening en ontwikkelen ze zich zo verder. Uiteindelijk stromen zij door naar een andere mooie vervolgwerkplek of vervolgopleiding. Ook voor medewerkers binnen De Oude Keuken biedt deze nieuwe locatie een nieuwe uitdaging op een andere werkplek. Dit zorgt voor meer impact en dat is zeker winst te noemen!

Fijne samenwerking

Om Café DOK Geesterhage te kunnen realiseren is De Oude Keuken een samenwerking gestart met Cultureel Centrum Nieuw Geesterhage. Bij DOK is er altijd ruimte voor kunst en muziek. Geesterhage is dé hotspot op het gebied van kunst en cultuur binnen Castricum en omgeving. Een samenwerking kan dan ook veel betekenen. Bij beide partijen staat het welzijn van de mens en daarbij de groei altijd centraal. Met deze samenwerking worden onze krachten gebundeld. Zo zorgen we voor meer verbinding en uitwisseling tussen verschillende groepen mensen.

Kom jij binnenkort bijzonder genieten is ons nieuwe Café?

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Ga naar de inhoud