Wij maken impact!

Met trots presenteren wij ons impact rapport 2022. Waar we het meest trots op zijn? Dat wij een prachtig team hebben staan waarvan de helft bestaat uit leerling-medewerkers. En dat onze leerling-medewerkers op hun beurt trots zijn om bij DOK te mogen werken. Wat zij hier doen, doet ertoe. We zien ze elke dag groeien.

In 2022 ging het niet allemaal vanzelf. De eerste maanden moesten we nog de nodige aanpassingen doen vanwege het heersende Corona-beleid. Natuurlijk was dit niet altijd gemakkelijk, maar de creativiteit en de weerbaarheid van het team hebben ervoor gezorgd dat we deze tijd heel goed zijn doorgekomen.

In dit jaar hebben wij de fundering gelegd om het DOK concept door te ontwikkelen zodat we voor nog meer mensen leer-werkplekken kunnen aanbieden en we echt dé plek in de omgeving worden waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt terecht kunnen om te werken aan hun arbeidsritme, arbeidsvaardigheden, zich kunnen doorontwikkelen tot gastheer of gastvrouw of tot een meewerkend kok. Met als doel, doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt.

In ons impact rapport lees je meer over onze resultaten: uit welke doelgroepen komen onze leerling-medewerkers, hoeveel liepen er rond in dit jaar, hoeveel zijn er doorgestroomd?

Wij zijn trots op het resultaat en werken met veel energie door aan nóg meer impact! Doe je mee? Dat kan heel gemakkelijk: reserveer een tafeltje en kom lekker lunchen of boek een vergaderingen of workshop in een van onze zalen, óf maak een heel bijzonder feestje met de inzet van onze foodtruck DOK op Wielen!

Deel dit bericht

MELD JE AAN VooR ONZe nieuwsbrief

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van DOK.


Naar de inhoud springen